Kivételes második otthon az Alpokban

Az új Resort Planai egy kivételes ingatlanvásárlási lehetőséget kínál a híres alpesi üdülőhelyen, Schladmingban, egyedülálló helyen, kilátással a legendás Planai csúcsra. A Resort Planai az egyik utolsó (ha nem az utolsó) új építésű projekt Schladmingban, amely lehetővé teszi az apartmanok tulajdonos általi másodlagos és rekreációs használatát. 16 apartman közül választhat, amelyek erkéllyel, terasszal vagy előkerttel rendelkeznek, valamint kilátással a Planai csúcsra. Az apartmanok építése már megkezdődött!

CSODÁLATOS KILÁTÁSOK A PLANAI CSÚCSRA

Az Ön apartmanja ablakaiból tökéletes kilátás nyílik a Planai csúcsra és a FIS sípályára, ahol minden évben a férfi sí világkupa éjszakai verseny kerül megrendezésre.

KILÁTÁS AZ ÉPÍTKEZÉSRŐL

KÉPEK
VIDEÓ

TOVÁBBI BÉRBEADÁS FELTÉTELE NÉLKÜL

Az Osztrák Alpokban eladó új apartmanok túlnyomó többségének kötelező a további bérbeadása. A mi apartmanjainkat nem kötelező bérbeadni! Azokat bármikor igénybe veheti – télen, nyáron, az év 365 napján, vagy csak pár napot az év folyamán.

Amennyiben az apartmant bérbe szeretné adni? Azt is megteheti. (Mi megfelelő helyi ügynökségeket tudunk Önnek ajánlani, akik gondoskodnak a további bérbeadásról). Az Ön új alpesi apartmanját saját igényeinek megfelelően használhatja.

UTOLSÓ ESÉLY SCHLADMINGBAN

A Resort Planai az egyik utolsó, ha nem az utolsó lehetőség, hogy Schladming és annak környékén másodlagos lakóhely státuszával rendelkező ingatlant vásároljon, további bérbeadás feltétele nélkül.

Ausztria alapvetően törvényileg korlátozza az új építésű, másodlagos lakóhely státuszával rendelkező és szabadidős projektek építését az Alpokban, és bünteti a másodlagos lakások illegális használatát. Salzburg már elfogadta az új jogszabályokat, Tirol ezeket a törvényeket 2020-ban hagyja jóvá. Stájerország és Schladming hasonló lépésre készülnek…

A Resort Planai státusza teljesen kivételes, és nemcsak Schladmingban, hanem egész Ausztriában.

TOP KÖZPONT AZ OSZTRÁK ALPOKBAN

A Resort Planai projekt egy neves alpesi központban fekszik, kilátással a Planai csúcsra és a legendás FIS sípályára, ahol minden évben a híres férfi sí világkupa éjszakai szlalomot rendezik meg. Ez egy jelentős sport- és társadalmi esemény. Ön ezt a saját apartmanja ablakából nézheti.

Schladming a sí-hinta része, amely négy hegycsúcsot foglal magába: Hauser-Kaibling, Planai, Hochwurzen és Reiteralm. Ausztria legnagyobb síterületének a Ski Amadé része. További információk Schladming/ Dachstein és Ski Amadé területeiről.

AZ ÉPÍTKEZÉS MEGKEZDŐDÖTT, FIZETÉS A BEFEJEZÉS UTÁN

A KÖZELBEN

SCHLADMING – 1. SZÁMÚ INGATLAN HOTSPOT AZ ALPOKBAN

Schladming az osztrák Alpok egyik leggyorsabban növekvő ingatlanpiaca. Schladmingban a telkek ára 66%-kal nőtt (évközi növekedés) – legmagasabb növekedés a top alpesi központokban, azonban Zell am See-hez viszonyítva az árak még mindig 50%-kal olcsóbbak. További információk az ingatlanpiacról és a befektetési környezetről.

KIVÁLÓ MEGKÖZELÍTHETŐSÉG

ELADÓ APARTMANOK (MAGÁNTULAJDONBA)

A rezidenciában összesen 16 apartman lesz, amelyek mérete 35 – 103 nm. Az összes apartmanhoz erkély vagy terasz tartozik majd. Az Ön kényelmének érdekében a házban lift is található. Minden apartmanhoz tárolóhelyet és parkolóhelyet szükséges vásárolni (fedett vagy kültéri). A rezidencia két részből áll. Az A épület az 5 – 16-as számú apartmanokat foglalja magába. Ez a meglévő épület teljes mértékben fel lesz újítva és modernizálva. A B épület pedig újonnan épül, amelyben az 1 – 4-es apartmanok lesznek. Válasszon apartmant.

AZ APARTMANOK BEFEJEZÉSE AZ ÖN KÍVÁNSÁGA SZERINT

Az apartmanok az épületleírásban feltüntetett szabványok szerint készülnek el. Ebben az építési szakaszban a befektető egyetértésével részben befolyásolhatja a belső elrendezést – a padlók, burkolatok, szaniterek és egyéb dekorációs elemek kiválasztása.

A lakások a bútorok nélkül kerülnek értékesítésre. Az összes tulajdonos a saját ízlése és kívánsága szerint rendezheti be az apartmant.

SZOLGÁLTATÁSAINK

Vállaljuk a teljes tranzakció bebiztosítását a kezdeti konzultációtól az ingatlan átadásáig:

• Ingatlan megtekintésének bebiztosítása
• Dokumentumok elkészítése osztrák közjegyzőn keresztül és magyar nyelvi fordítás
• Jogi tanácsadás
• Adó elemzés (beviteli)
• Adótanácsadó és a szükséges regisztrációk bebiztosítása Ausztriában
• Egyéb szolgáltatások bebiztosítása az ügyféllel való megállapodás alapján
• Magyarul beszélő kapcsolattartó személy
• Tapasztalatok az osztrák ingatlanpiacon 2004 óta