VÁSÁRLÁSI ELJÁRÁS

Több információt szeretne erről az exkluzív schladmingi resortról, kilátással a Planai hegyre? A Rellox társaság közvetlenül az ingatlanfejlesztőt képviseli. A vevő számára így maximális információkkal tudunk szolgálni rögtön az elején.

• Személyes találkozó, ahol az összes elérhető információkat megkap – a szabad egységekről és a rezortról.
• Az információkat emailben küldjük.
• Az Ön által javasolt időpont alapján megszervezzük az osztrák ingatlan megtekintését.
•  Ausztiában személyesen találkozik az ingatlanfejlesztő cég képviselőjével.
•  Vásárlás esetén gondoskodunk a szerződéses dokumentumok elkészítéséről, beleértve a szerződések magyar nyelvű fordítását is.
• Célunk a biztonságos tulajdonjog átruházása és a szolgáltatások beállítása olyan módon, hogy Ön a jövőben gond nélkül használhassa az ingatlant.

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

Magyarország Európai Unióhoz történő (2004) csatlakozásával a belföldi befektetők számára megszűntek az osztrák ingatlanvásárlást érintő korlátozások. A feltételek felszabadításától kezdve az osztrák Alpok ingatlanpiaca közkedvelt lett a magyar ingatlanbefektetők számára. Az osztrák Alpokban fekvő ingatlanbefektetés kezdetekor először a beruházás jogi keretét kell figyelembe venni. A magyar magánszemélyek és jogi alanyok ugyanolyan mértékben és azonos feltételekkel vásárolhatnak ingatlant, mint az osztrák állampolgárok. A korlátozások csak néhány tartomány mezőgazdasági területein fordulhatnak elő, és ez nemcsak a külföldiekre, hanem az osztrák szubjektumokra is vonatkozik.

OSZTRÁK INGATLANPIAC

Az osztrák ingatlanpiac, különösen az alpesi kiváló minőségű központokban fekvő ingatlanok, az egyik legbiztonságosabb ingatlanbefektetési lehetőségnek minősülnek. Az osztrák hegyekben fekvő ingatlanok nagy előnye az alacsonyabb áruk, a svájci, franciaországi és részben az olasz alpesi üdülőhelyekhez képest, és természetesen az egész Európából érkező vásárlók folyamatos érdeklődése. Részletes információkat az osztrák ingatlanpiacról a Market report-ban talál meg.

Megjegyzés: A feltüntetett általános információk csak általános útmutatást tartalmaznak az ingatlan Ausztriában történő megvásárlásához és nem képeznek kötelező érvényű ajánlatot. Az ingatlanvásárlási folyamat és ingatlantulajdon individuális ügy, így kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Örömmel segítünk a Schladmingi resort apartmanjainak optimális befektetési megoldásában.